Det nye skønheds website har netop åbnet i Danmark

By on 8-28-2017 in Wellness

Nu blev det endelig tid til at det nye beauty website åbnede dørerne i det danske land. Navnet på butikken får du snart – men vi skal først se på hvad det lige er der gør dette site mere spændende, hvis man sammenligner med de mange andre sites der eksisterer på nettet.

Hvorfor skulle den her skønhedsside være bedre sammenlignet med alle de andre?

Svaret er ganske enkelt: I stedet for at det er nødvendigt at kigge på alle de mange websites kan du nøjes med bare at kigge på MnsBeauty.dk – her bliver alt samlet, så du på den måde blot skal kigge 1 sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvorledes kan det fungere?

MnsBeauty har været så smarte at samle alle produkter fra de helt store beauty websites, herunder Billigvoks, Made4Men, NiceHair og mange andre. Det gør at du kan spare din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler et sted, i stedet for at skulle at kigge rundt på mange hjemmesider.

Køber man så direkte gennem MnsBeauty?

Det kan man dog ikke, for det er stadig de oprindelige beauty sider som står bag den del. Det smarte som MnsBeauty.dk gør er, at få samlet alle disse utroligt mange produkter, så du på samme sted kan se alle de skønheds og beauty produkter. Du skal bare klikke på enten billederne eller knapperne, og så bliver du sendt direkte hen til varen hos NiceHair, Made4Men, Billigvoks eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan man få mere af vide om det her fantastiske skønheds website?

Godt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig også ekstremt til stede på sociale media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg nu gerne vil i kontakt med skaberne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på siden, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du bare gå til deres kontakt-side. Her kan du sende en email direkte til dem som har skabt siden.

Lad os endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *