SEO hjælp

By on 2-18-2017 in Uncategorized

Har du ingen organisk trafik, har du med stor sandsynlighed heller ikke mange besøgende på din hjemmeside eller webshop. Derfor er organisk trafik en rigtig vigtig kilde af trafik, uanset om du har en blog, webshop eller et websted. Du bør derfor prioritere SEO som en væsentlig del af din digitale strategi, så der kommer besøgende ind på din side. Det er også med til at skabe en meget større branding af dig selv eller dine produkter og er derfor ikke kun med til at få besøgende ind på din side eller en større omsætning. 

Har du brug for ekspertise inden for SEO, er det vigtigt at du tager fat i nogle professionelle, der til daglig arbejder med den slags og laver SEO på en god og ordentlig måde. Der findes nemlig mange forskellige strategier og nogle er bedre end andre. Får de forkerte dog fat i dit websted, vil det kunne gå rigtig galt og overholder den hyret virksomhed f.eks. ikke Googles egne retningslinjer får det store konsekvenser for dig. Forstået på den måde at det er dit websted, der bliver straffet hårdt og fra f.eks. at have forholdsvis gode rankings, vil du i værste tilfælde slet ikke kunne blive fundet på Googles søgemaskine. Find derfor en ekspert på området, der ved hvad han laver og som tager udgangspunkt i Google, da de har en markedsandel på langt over 90 % af alle søgninger fortaget i hele verden.

Der findes også andre søgemaskine i bl.a. Asien og Rusland, hvor de ikke bruger Google, men det er besværligt og tager meget tid, at skulle arbejde med forskellige strategier for hver søgemaskine. I og med at de har en så lille markedsandel, vil det heller ikke have den største betydning for dit websted. Desuden mener flere eksperter inden for SEO også, at det helt automatisk vil smitte af på de andre søgemaskiner på markedet, når man optimerer et givent websted i forhold til Google.

Det handler om at komme hele vejen rundt i Google, når man bl.a. arbejder med søgemaskineoptimering. En ting mange overser, er mange af Googles egne tjenester, såsom Google Places, hvor du gratis kan tilmelde din virksomhed og på denne måde få bedre lokale resultater. Det giver en øget og mere synlighed af din virksomhed på de organiske resultater, når folk søger efter dit websted. Ellers få hjælp udefra af professionelle, der har erfaring med det samme og har gjort det før for andre virksomheder med succes.

Artiklen blev leveret af SEO ekspert Anton Hoelstad

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *